Even voorstellen


Hé,

 

Mijn naam is Stephanie Khaïnovsky. Ik ben vanaf kleins af aan al een ‘paardenmeisje’.  Inmiddels zijn paarden niet alleen mijn passie, maar ook mijn werk. Het geeft mij energie jou als ruiter iets te leren, jou te zien groeien en op te leiden tot kundige ruiter.

Ik ben begonnen met mijn bedrijf, om een goede basis en plezier (weer terug) te brengen in de wereld van dressuur.

 

Met een goede basis zijn de oefeningen uit je proef geen kunstjes, maar logische oefeningen die gemakkelijk en soepel verlopen.

Niet alleen voor mijn trainingsklanten vind ik het belangrijk dat ze zich blijven ontwikkelen, maar ook voor mezelf.Ik blijf mijn kennis up to date houden door onder andere intervisie te hebben met andere instructeurs, het trainingsseminar bij te wonen en bijscholingen te volgen.

 

Mocht je nog een interessante opleiding of cursus kennen, laat het me dan weten!

 

In 2010 heb ik mijn eerste instructiecursus afgerond. In 2013 heb ik mijn tweede instructiecursus en eerste jurycursus afgerond. Sindsdien verzorg ik zowel privétrainingen als groepstrainingen. 


 

Ik wil jou graag goed uitleggen waarom je iets juist wel of niet moet doen of hoe je een hulp geeft.

Mede door mijn didactische achtergrond als leerkracht, weet ik jou als geen ander duidelijk te maken hoe je iets doet of wat het gevolg is van jouw hulp.

Ook houd ik rekening met de manier waarop jij het beste informatie op neemt. Kijk jij liever, vind je het makkelijker om te luisteren, doe jij het graag na of moet ik het voor je uittekenen?  Het kan allemaal.

 

Mijn pony, Caresse (26), die ik zelf heb opgeleid tot het Z, is inmiddels met pensioen. Met mijn wat jongere paard, Enjoy, startte ik rustig aan L2. Helaas heb ik recent besloten haar niet meer dressuurmatig te rijden. Momenteel ben ik op zoek naar iemand die graag met haar wil gaan coachen.


 

Kernwaardes

 

 

Deze kernwaardes zijn de bouwstenen voor de Enjoy Dressuurtrainingen en mentaliteit.
De drie kernwaardes zijn:

  • een goede basis
  • plezier tijdens het rijden
  •  duidelijke onderbouwing