11. december 2019
Mijn remblokken zaten muurvast, 2 lampjes waren kapot, te weinig profiel op een achterband, mijn carkit deed het niet meer en dat was nog maar het topje van de ijsberg. Oeps!
29. oktober 2019
Je bent goed bezig en neemt les bij een professionele instructeur. Je instructeur heeft zelf ook al een aardig niveau bereikt en je gaat er vanuit dat zij weet waar ze mee bezig is. Totdat er gezegd wordt: "Je bent niet sterk genoeg, je zult de sportschool in moeten."

03. april 2019
Hulpen geven doe je heel veel als je rijdt. Maar zijn het wel de goede hulpen en geef je niet te veel hulpen? Soms geef je onbewust een andere hulp dan dat je denkt. Hoe kom je dan toch tot het geven van de goede hulpen?
13. maart 2019
Iedereen zit wel eens graag voor een dubbeltje op de eerste rang. Maar doe jij dat ook ten koste van je paard? Goedkoop kan duurkoop zijn, maar andersom kan ook. Iets dat veel geld kost, is niet altijd beter. Kun je niet tegen directe eerlijkheid, lees dan deze blog vooral niet.

07. maart 2019
De één analyseert een fout heel bewust, de ander 'rent' er snel van weg in de hoop dat niemand het gezien heeft. Hoe ga jij om met de fouten die je maakt.
25. februari 2019
Keuzes maken; zonder dat je het wellicht door hebt, maak je er ontzettend veel op een dag. Ben jij je bewust van alle keuzes die je maakt? En weet jij wat die (on)bewuste keuzes voor invloed hebben op je paard?

22. januari 2019
Het traningsseminar met team GLOCK, waarvan ik vol enthousiasme, bevestiging en nieuwe inzichten huiswaarts keerde. Was je er niet bij en ben je toch benieuwd? Mijn blog geeft je een tergblik op het seminar.
18. december 2017
Ken jij het geheim van een sterke proef? Weet jij wat je juist wel of niet moet doen voor je proef? Lees het geheim in deze blog!

15. november 2017
We weten allemaal wat een compliment met je doet. Het laat je groeien, stralen en soms zelfs op een roze wolk lopen! Maar waarom geven we dan zo weinig èchte complimenten, terwijl we weten dat het zó goed voelt? Doe jij dat wel eens, een oprecht compliment geven aan iemand?
21. oktober 2017
Laatst was mijn zusje zo lief om een stukje te filmen. Ik ging het terug kijken en wauw... Ik huppel ergens in het beeldscherm, ver weg van de cameravrouw en de beeldstabiliteit laat ook te wensen over. Dat moet toch beter kunnen? Ik heb me verdiept in die vraag en daar heb ik een heel fijn antwoord op gevonden!

Meer weergeven